Дневна архива: "11/05/2018"

May 11, 2018 - 0 Коментари

Се почести се пишувањата во весниците за можното заминување на ѕвездата на Ливерпул, Мо Салах....

Повеќе
May 11, 2018 - 0 Коментари

...

Повеќе
May 11, 2018 - 0 Коментари

Навистина малер на колото. Повеќе среќа со следниот тикет!...

Повеќе
May 11, 2018 - 0 Коментари

Во прилог тикетот од мајсторот на вчерашниот ден. Кој сака, сака!  Браво, одличен тикет!...

Повеќе
May 11, 2018 - 0 Коментари

Предлог сингл за денес (11.05):...

Повеќе