Анкета на неделата: Може ли Барди да го достигне успехот на Пандев и Панчев?
Објавено на 03/10/2017 | РАЗНО, ТАЈМ АУТ

Анкеата на неделата (02-08.10.2017) Може ли Барди да го достигне успехот на Пандев и Панчев?

Може ли Барди да го достигне успехот на Пандев и Панчев?
Да
Не

survey maker


Тагови