BET-IBC предлог типови за обложување

Published On 11/03/2018 » 303 Views» Slider, ТИПОВИ

Најдобриот и најпрофесионален брокер за онлајн обложување BET-IBC и денес со неколку предлози ќе ви помогне да се одлучите што да одиграте.

  1. Bournemouth – Totenham    2          1.50
  2. Lyon – Caen                                 1           1.40
  3. Toulouse – Marseille                2          1.75
  4. Dortmund – E.Frankfurt        3+       1.75

 

Дали барате место за да ставите облози на некое од горенаведените натпревари? или можеби на сите од нив? Најдобар букмејкер агент ви дава решениеto.

Исто така, за да заштедите време, можете да се обложувате на повеќе сметки со регистрирање на VIP-IBC.

Бидете бр.1 во обложувачки свет и отворите обложувачка сметка сега со BET-IBC .

BET-IBC исто така нуди и подарок за играчи на високи износи, а за оние кои навистина сакаат да го допрат врвот и да се обложуваат во обложувалници без лимит, VIP-IBC ќе се погрижи да бидат задоволни. BET-IBC овозможува и највисоки влогови и во помали лиги преку Skype обложување.

Share this post
Tags

Comments are closed.