БетШут: Предлог типови за денес (19.11.2017)
Објавено на 19/11/2017 | ФУДБАЛ

Zwolle – PSV Eindhoven   3+

Torino – Chievo    1

Lyon – Montepellier   GG

Inter – Atalanta   GG&3+

Тагови