Бик, куче и овци прекинаа фудбалски натпревар (ВИДЕО)

И тоа се случи! Бик, а потоа и куче прекинаа пријателски натпревар помеѓу екипите на Ботев Пловдив и АЕЛ Лимасол. Речиси пред влегување на терен беа и овците и кравите, но на крајот “стопанот” успеа да ги исконтролира. “Да се случеше бикот да влезе на терен во Англија, тогаш Федерацијата ќе им забранеше доживотен пристап на стадиони” напиша еден корисник на социјалните мрежи.

Тагови