Болт: Потпишав за фудбалски клуб!!!!

Published On 26/02/2018 » 767 Views» Slider, РАЗНО

Како што самиот објави на својот профил  на Твитер, Усеин Болт потпиша договор со еден фудбалски клуб!

Најбрзиот човек објави  видео во кое ги информираше своите фанови дека потпишал договор со фудбалски клуб и дека наскоро ќе открие со кого.

“Потпишав договор со фудбалски клуб. Дознајте за тоа во вторник во 8 часот наутро “, рече Болт во кратко видео, кое беше поставено на неговиот Твитер профил.

Share this post
Tags

Comments are closed.