Британската олимпијка која повеќе сакаме да ја гледема на плажа отколку на скии
Објавено на 21/02/2018 | Slider, ТАЈМ АУТ

За Rowan Cheshire слушнавме првпат на зимските олимписки игри во Сочи каде заработи тешка повреда.

Четери години подоцна оваа натпреварувачка заврши 7ма на ”halfpipe” финалната трка на зимските олимписки игри во Пјонгчанг.

Но не се нејзините настапи тие што го привлекуваат вниманието туку атрактивните  фотографиите кои таа ги постира на незиниот инстаграм профил ,

Reminiscing about warmer days ☀️ #summer #warm #beach #ocean #maldives #reminiscing #tattoos #sleeve

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

💨🌴🌊

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

 

Had a great time last night at the #everybody sports awards! Massive congratulations to all the winners and thank you for having me 💪🏼 Ps skin on my feet aren’t different colours, they’re plasters 😁 . . #sports #awards #athlete #cheshire #nantwich #event #sportsawards #celebrate

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

Reminiscing about warmer days ☀️ #summer #warm #beach #ocean #maldives #reminiscing #tattoos #sleeve

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

 

Excited to be heading to Wales today for a teeny tiny summer break ☀️

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

🐰

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

Reminiscing about warmer days ☀️ #summer #warm #beach #ocean #maldives #reminiscing #tattoos #sleeve

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

Fun celebrations last night for @ellegracerobinson 21st!! 🎉 #celebration #night #black #sleeve #tattoos #allblack #tats

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

Solo session 💀 #gym #training #athlete #tattoo #solo

A post shared by Rowan Cheshire (@rowancheshire) on

 

Тагови