Вести од Категорија "Колумни"
May 11, 2017 - 0 Коментари

Под светлината на полната месечена која во својата прегратка полека го зграпчуваше Скопје, некаде од кабините на Македонската Радио Телевизија го слушнавме твоето “Збогум”. Вака пријателе. Добро знаеме дека се што има почеток има и...

Повеќе
March 20, 2016 - 0 Коментари

Има ли крај на агонијата на Фк Пелистер? И кога сите по ланскиот дебакл и отпаѓање на Пелистер во втора лига, од една катастрофална и крајно неквалитетна прва лига, помислија дека Пелистер го достигнал дното...

Повеќе