ЕП 2018: Најдобрата одбрана од вчерашните натпревари (ВИДЕО)
Објавено на 17/01/2018 | РАКОМЕТ

Во избор на ЕХФ во продолжение ви ја прикажуваме најдобрата одбрана од вчерашните натпревари.

Тагови