Еве ги тикетите кои му донесоа 560 000 евра на прилепчанецот Ване!!!

Published On 22/02/2018 » 2090 Views» Slider, РАЗНО

Прилепчанецот Ване со 900 денари уплата, разложени на вкупно седум тикети,  успеа да погоди 22 натпревари и да стигне до неверојатна добивка, досега незабележана во спортското обложување во Македонија.

Погледнете ги тикетите на Ване:

Share this post
Tags

Comments are closed.