Еве како изгледаат во моментов стадионите домаќини на СП 2018 (ФОТО)

На нешто помалку од една година од СП во Русија, во продолжение Ви прикажуваме како изгледаат во моментов стадионите домаќини.

ВОЛГОГРАД

НИЖНИ НОВГОРОД

МОСКВА (Лужники)

РОСТОВ

САМАРА

ЕКАТЕРИНБУРГ

САРАНСК

СОЧИ

САНКТ ПЕТЕРБУРГ

МОСКВА (Откритије)

КАЗАН

КАЛИНИНГРАД

Тагови