Еве што е популарно на денешните насловни (ФОТО)
Објавено на 16/10/2016 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

La Gazzetta dello Sport

Corriere dello Sport

Tuttosport

Marca

AS

L'Equipe

Record

O Jogo

Ovación

Fanatik

FotoMaç

Тагови