Еве што е популарно на денешните насловни (ФОТО)
Објавено на 15/06/2017 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

La Gazzetta dello Sport

Corriere dello Sport

Tuttosport

AS

Sport

L'Equipe

Ovación

FotoMaç

 

Тагови