Еве што е популарно на денешните насловни (ФОТО)
Објавено на 12/08/2017 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

Corriere dello Sport

Tuttosport

Marca

AS

Sport

L'Equipe

Ovación

FotoMaç

Тагови