Еве што е популарно на денешните насловни (ФОТО)
Објавено на 03/11/2017 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

La Gazzetta dello Sport

Corriere dello Sport

Tuttosport

Marca

AS

FotoMaç

 

Тагови