Еве што е популарно на денешните насловни (ФОТО)
Објавено на 10/11/2017 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

La Gazzetta dello Sport

Corriere dello Sport

Tuttosport

Marca

AS

Sport

L'Equipe

Тагови