Еве што е популарно на денешните насловни (ФОТО)
Објавено на 16/01/2018 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

La Gazzetta dello Sport

Corriere dello Sport

Tuttosport

Marca
AS

L'Equipe

A Bola

FotoMaç

Тагови