Гласајте за најдобрите во македонскиот фудбал
Објавено на 19/11/2016 | Мак Фудбал, ФУДБАЛ

И оваа година Фудбалската Федерација на Македонија ќе ги награди најдобрите во Мак Фудбалот. Номинирани се вкупно 15 фудбалери, фудбалерки и останати спортски работници и тоа во пет конкуренции.

Својот глас можете да го дадете ТУКА.

Тагови