Го замени велосипедизмот со модна писта,сексипилната словакиња одлично се снаоѓа пред камерата
Објавено на 07/03/2018 | Slider, ТАЈМ АУТ

Луција Јаворцекова, поранешна словачка велосипедистка, се сврте кон манекенството и експресно се прослави. Како? Па, погледнете ги нејзините фотографии и се ќе ви биде јасно.

Dark side 💣

A post shared by Lucia Javorčeková (@luciajavorcekova) on

2017 ➡️ 2018 #gino 😋

A post shared by Lucia Javorčeková (@luciajavorcekova) on

Perfect gift for the woman of your life! 🌹 @tigellecom 💋 A dream for all girls! Hair & nails by @bebe.hair 💆🏻‍♀️💅🏻

A post shared by Lucia Javorčeková (@luciajavorcekova) on

☯️

A post shared by Lucia Javorčeková (@luciajavorcekova) on

Тагови