И за Словенците сме ФИРОМ (ФОТО)
Објавено на 23/03/2016 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

Оваа пријателска и не е толку пријателска за Македонија. Нашите најдобри пријатели како што често ги нарекуваме Словенците на овој пријателски натпревар не почестија со еден не толку пријателски гест.

Тагови