Играјте Football Manager 2017 овој викенд бесплатно
Објавено на 24/03/2017 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

Една од најпопуларните фудбалски игри Football Manager 2017 овој викенд можете да ја играте бесплатно. СЕГА ги изненади вљубениците во оваа игра со тоа што почнувајќи од вчера па се до недела играта е бесплатно достапна на Steam.

Се што треба да направите е да симнете на вашиот компјутер Steam, да креирате корисничка сметка и да ја симнете играта.

Исто така од СЕГА известија дека по завршување на бесплатниот циклус играта ќе биде достапна со 50% попус односно 27 евра.

Тагови