Кенди Сања, атлетичарката која остава без здив
Објавено на 26/03/2018 | Slider, ТАЈМ АУТ

Кади Сања, кој имаше најдобар резултат на крајот на февруари во Глазгов со скок во далечина од 6,92 метри, честопати знае како да привлече внимание постирајќи атрактивни фотографии  на социјалните мрежи кои ги оставаат во втор нејзините резултати.

Покрај скок во далечина таа се натпреварува и во 200м спринт, трката на 800м и скок во височина.

Сепак не се резултатите тие што ја одржуваат популарна тука нејзиниот секси задник кој собира многу лајкови и позитивни коментари на инстаграм.

Ass looking like it just went through a long jump session 👀😂😂 🍑 🤷🏽‍♀️

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

About to get ready‼️ 💪🏾

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

Issa yellow day ☀️💫

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

You don't get the ass you want by sitting on it. 🍑🤷🏽‍♀️

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

Badandboujee 😇

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

Clearly 100% 🍫

A post shared by C a n d y✨ (@khaddisagnia) on

Тагови