Креирај тим и приклучи се на Tip.com.mk лигата на Fantasy Premier League!
Објавено на 09/08/2017 | Slider

Креирајте свој тим и проследете ја заедно со нас новата фудбалска сезона во Премиер лигата на поинаков начин, креирајте свој тим и натпреварувајте се на официјалната Fantasy Premier League!

Регистрирајте се на>>> fantasy.premierleague.com<<< и создадете тим. Подоцна откако ќе го креирате вашиот тим, приклучете се на нашата Tip.com.mk лига со внесување на кодот 1302051-630680
Тагови