Нема пауза за Пелистер, пријателски натпревар со Царев Двор
Објавено на 15/11/2014 | МАКЕДОНСКИ СПОРТ, ФУДБАЛ

Фк Пелистер – Фк Царев Двор
Почеток: 13:00 часот
Стадион: под ,,Тумбе кафе”

За време на двонеделната репрезентативна пауза, Пелистер денес под ,,Тумбе кафе” ќе одигра пријателски натпревар со екипата на Царев Двор. На овај натпревар за Пелистер нема да настапат Фурхан Мустафов заради репрезенттивни обврски, Филип Миленковски, Методија Степановски, Благојче Марковски и Јованчо Трајковски поради повреди, Владица Брдаровски повеќе не е член на Пелистер. На последниот одигран пријателски натпревар во Битола помеѓу овие две екипи, Пелистер загуби од Царев Двор со 1:3.

Тагови