Ова се “најскапите” фудбалери без клуб (ФОТО)
Објавено на 12/03/2017 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

Не сите фудбалери успеаја да пронајдат клуб оваа зима. Така во пресрет на пролетта ова се фудбалерите со највисока трансфер вредност кој се без клуб.

ИЗВОР: transfermarkt.com

Тагови