Последниот коментар на Калински (ВИДЕО)

Published On 06/08/2017 » 692 Views» ОСТАНАТО

Како што и од претходно беше познато, вчера Болт не беше единствениот што ја заврши својата кариера. Еден од најдобрите македонски спортски коментатори, Златко Калински, вчера го имаше својот последен коментар. Проследете го во продолжение.

Share this post
Tags

Comments are closed.