Постигнаа гол без да ја пипнат топката (ВИДЕО)
Објавено на 10/08/2017 | ТАЈМ АУТ

На дуелот во Естонската лига помеѓу Левадиа и Падеа, гостите си постигнаа автогол во 14 секунда, а притоа домаќинот не ја ни допре топката…

 

Тагови