Пума доминира пред Најк и Адидас во Премиер Лигата (ФОТО)

Пума доминира пред Најк и Адидас во Премиер Лигата. По подолго време доминацијата на Најк и Адидас е срушена. Оваа сезона дури пет екипи носат дресови на Пума, четири на Најк и три на Адидас, исто колку и Умбро.

Тагови