Шведска остана без селектор

Published On 02/09/2016 » 411 Views» МЕЃУНАРОДЕН СПОРТ, РАКОМЕТ

Шведска е во потрага по нов тренер по катастрофата во Рио. Беше познато од порано дека Стафан Олсон се посвети на своите обврски како асистент во францускиот Пари Сен Жермен, а Ола Линдгрен имаше договор до 2017 година, но сепак одлучи да се повлече.

Веќе има кандидати за негов наследник, а тој ќе биде некој од Љубомир Врањеш или Магнус Андерсон.

Share this post
Tags

Comments are closed.