Сингл на денот (13.10.2017)
Објавено на 13/10/2017 | ТИПОВИ

ШАТОРУ – РЕИМС   БИЛО КОГА X / КОНЕЧЕН ТИП X


И по 10 одиграни кола, лидерот Реимс заедно со Шатору и Ленс се единствените екипи од втората француска лига кои немаат одиграно нерешено. Тоа секако е нетипично за француските екипи кои важат за екипи кои играат доста цврст и затворен фудбал. Нашиот предлог тип е повеќе од јасен, X – конечен тип или пак за оние кои не сакаат толку голем ризик може да одиграат Било кога X (АТX).

Тагови