Сингл на денот (15.10.2017)
Објавено на 15/10/2017 | ТИПОВИ

ВИЛЕМ II – ТВЕНТЕ   БИЛО КОГА X / КОНЕЧЕН ТИП X 


Овие две екипи заедно со ПСВ и АЗ се единствените во Холандија кои немаат одиграно нерешено во досегашниот дел од шампионатот. И двете екипи не ја започнаа сезоната најдобро и се наоѓаат на дното на табелата, па не очекуваме натпревар со многу голови, натпревар во кои една од екипите ќе се издвојува. Нашиот предлог тип е Било Кога X или со малку повеќе ризик конечен тип X.

Тагови