Сингл на денот (21.10.2017)
Објавено на 21/10/2017 | ТИПОВИ

 СПЕЦИЈА – ПЕРУЏА  БИЛО КОГА X / КОНЕЧЕН ТИП X 


По трите порази по ред на Перуџа и двата на Специја нема ништо подобро од опоравување со по еден поен на контото на двете екипи. Во досегашниот дел од првенството и двете екипи имаат одиграно само по еден нерешен па сметаме дека редно време е да го забележат второто реми сезонава. Нашиот предлог тип е Било Кога X или со малку повеќе ризик конечен тип X.

Тагови