Со овие копачки ќе настапат фудбалерите на вечерашнот “Ел Класико” (ФОТО)

Published On 13/08/2017 » 1033 Views» Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

Barcelona

Real Madrid

Share this post
Tags

Comments are closed.