Преглед на "Фудбал" Tag
October 6, 2013 - 0 Коментари

Тренерот на Барселона Хернандо Мартино е воодушевен од Нејмар и го споредува со најдобриот фудбалер на светот Лајонел Меси. “Нејмар е доминантен во секој поглед, а сака и уште повеќе да се подобри. За два...

Повеќе
October 2, 2013 - 0 Коментари

...

Повеќе
October 2, 2013 - 0 Коментари

...

Повеќе
October 2, 2013 - 0 Коментари

...

Повеќе
October 2, 2013 - 0 Коментари

...

Повеќе