Преглед на "hristian" Tag
February 22, 2016 - 0 Коментари

Нашиот најдобар мото-крос возач низ историјата на Македонија, Христиан Илиоски стартуваше со подготовките пред почетокот на новата сезона во мото-крос. Илиоски како и пред почетокот на секоја сезона, така и во оваа влегва со многу...

Повеќе