Преглед на "kalinski" Tag
August 6, 2017 - 0 Коментари

Како што и од претходно беше познато, вчера Болт не беше единствениот што ја заврши својата кариера. Еден од најдобрите македонски спортски коментатори, Златко Калински, вчера го имаше својот последен коментар. Проследете го во продолжение....

Повеќе
May 11, 2017 - 0 Коментари

Под светлината на полната месечена која во својата прегратка полека го зграпчуваше Скопје, некаде од кабините на Македонската Радио Телевизија го слушнавме твоето “Збогум”. Вака пријателе. Добро знаеме дека се што има почеток има и...

Повеќе