Преглед на "колумна" Tag
May 11, 2017 - 0 Коментари

Под светлината на полната месечена која во својата прегратка полека го зграпчуваше Скопје, некаде од кабините на Македонската Радио Телевизија го слушнавме твоето “Збогум”. Вака пријателе. Добро знаеме дека се што има почеток има и...

Повеќе
November 9, 2014 - 0 Коментари

Би сакал да бидам краток, па кој ме чита нека ме чита koj не,  немора… Како што и сите знаеме деновиве е актуелно кошаркарското првенство. Сите го очекуваме исходот дали Работнички ќе оди или не...

Повеќе
September 15, 2014 - 0 Коментари

За на очно сум, не гледам од блиску, веќе ми се мати, години ме навјасале, ама за на далеку како сокол гледам, а европскиот Вардар ниту го гледам, ниту ми е на хоризонтот. А, како...

Повеќе
September 9, 2014 - 0 Коментари

Шпанија … прв натпревар во квалификациите за ЕП 2016 Русија. Нов селектор, нови амбиции, нови надежи за подобри фудбалски мигови. Како и пред сите квалификации, амбициите и најавите огромни дека можеме до тоа 3-то место,...

Повеќе
June 21, 2014 - 0 Коментари

Овaa колумна е наменет за вас. Вие кои никогаш нема да разберете што значи Пелистер. Вие кои никогаш не сте го дишеле Пелистер. Вие кои никогаш не сте се молеле на иконата со зелено-бела боја....

Повеќе