Преглед на "мото-крос македонија" Tag
February 22, 2016 - 0 Коментари

Нашиот најдобар мото-крос возач низ историјата на Македонија, Христиан Илиоски стартуваше со подготовките пред почетокот на новата сезона во мото-крос. Илиоски како и пред почетокот на секоја сезона, така и во оваа влегва со многу...

Повеќе
April 2, 2015 - 0 Коментари

Младиот битолски мото ас, Христијан Илиоски се соочува со истите проблеми како и претходните неколку години пред почетокот на новата сезона од Источноевропскиот шампионат која стартува на 4 април во Јаница, Грција. Иако е вицешампион...

Повеќе
December 2, 2014 - 0 Коментари

Христиан Илиоски в четврток треба да замине во соседна Србија во Белград каде треба да го добие пехарот за освоениот пласман во мото-крос,  во југо-источната категорија. Христиан кој веќе долго време нема конкуренција во Македонија,...

Повеќе