Преглед на "Nbatips" Tag
March 12, 2018 - 0 Коментари

Во НБА лигата се играат последните неколку натпревари од регуларниот дел на сезоната. Тимовите веќе ја креваат формата, борејќи се за што подобар пласман на табелата и добивање на полесен противник во разигрувањето....

Повеќе
March 9, 2018 - 0 Коментари

Предлог играчи за вечерва...

Повеќе