Преглед на "pirok" Tag
November 15, 2014 - 0 Коментари

Можеби не навиваат, но жители од Пирок го следат мечот на Македонската фудбалска репрезентација против Словачка. Малата група сместена на „јужна“ со транспарент му дава подршка на Аријан Адеми. Ова е мал, но убав гест,...

Повеќе