Преглед на "Stav za Makedonskiot fudbal" Tag
September 9, 2014 - 0 Коментари

Шпанија … прв натпревар во квалификациите за ЕП 2016 Русија. Нов селектор, нови амбиции, нови надежи за подобри фудбалски мигови. Како и пред сите квалификации, амбициите и најавите огромни дека можеме до тоа 3-то место,...

Повеќе