Преглед на "transfers" Tag
May 14, 2018 - 0 Коментари

Атлетико се договорил со Барселона да го продаде Гризман за 115м евра. Постигнат е договор помеѓу двете страни, пишува Sport .Французинот има откупна клаузула во вредност од 100м евра, која стапува на сила од Јули,но Барселона планира...

Повеќе