Преглед на "Ватфорд" Tag
March 11, 2018 - 0 Коментари

Арсенал и Ватфорд се среќаваат во 30-тото првенствено коло во Премиер Лигата. Популарните “Топчии” моментно се наоѓаат на шестата позиција на табелата (што доведува до квалификации за Лигата на Европа) со 45 поени, додека “Стршлените”...

Повеќе