Типови – Тенис (22.02)
Објавено на 22/02/2016 | ТИПОВИ
ВТА Доха 13:30 Гарсиа – Веснина Тип-1 1,30
ВТА Доха 13:30 Тсуренко – Винчи Тип-2 1,35
ВТА Доха 15:00 Пиронкова – Ерани Тип-2 1,50
ВТА Доха 15:00 Возниацки – Конјух Тип-1 1,25
ВТА Доха 16:30 Младеновиќ – Стричова Тип-2 1,85
ВТА Доха 17:00 Јанковиќ – Цепелова Тип-1 1,30
АТП Дубаи 17:30 Бахдатис – Троицки Тип-2 1,65
АТП Акапулко 23:00 Јанг – Милер Тип-2 1,40
Тагови