Тренерот на Кротоне го исполни ветувањето

Тренерот на Кротоне Давиде Никола го исполни ветувањето откако го спаси тимот од испаѓање во италијанската Серија А. Стратегот, се зарече да помине 1300 километри меѓу Кротоне и родниот град Торино со велосипед.

44-годишниот Никола го заврши своето патување и беше поздравен од скоро 300 луѓе.

Тагови