Ужасна повреда на Луковиќ (ВИДЕО)
Објавено на 19/11/2016 | Меѓународен Фудбал, ФУДБАЛ

Во натпреварот против Напредак, капитенот на Црвена Ѕвезда, Александар Луковиќ доживеа незгодна повреда поради што мораше на терен да влезе и амбулантното возило.
Според последните информации Луковиќ е во добра здравствена состојба.

Тагови