Винс Картер погоди од цели 22 метри! (ВИДЕО)
Објавено на 20/02/2016 | КОШАРКА, МЕЃУНАРОДЕН СПОРТ

39-годишниот бек на Мемфис Гризлис Винс Картер погоди во последната секунда, од речиси целиот терен.  Од НБА официјално објавија дека дистанцата од која Винс погоди е 22 метри.

Тагови