Болт: Потпишав за фудбалски клуб!!!!

26/02/2018 » Slider, РАЗНО

Како што самиот објави на својот профил  на Твитер, Усеин Болт потпиша договор со еден фудбалски клуб!

Најбрзиот човек објави  видео во кое ги информираше своите фанови дека потпишал договор со фудбалски клуб и дека наскоро ќе открие со кого.

“Потпишав договор со фудбалски клуб. Дознајте за тоа во вторник во 8 часот наутро “, рече Болт во кратко видео, кое беше поставено на неговиот Твитер профил.

Tags