Девојката на Нејмар ги излуде сите во провокативен аутфит на карневалот во Рио

15/02/2018 » ОСТАНАТО

Додека фудбалерот на ПСЖ е зафатен со тренинзи и припреми за натпреварите од лигата на шампионите

, неговата 22 годишна девојка Бруна Маркуезин го искористи слободното време за да се забавува на карневалот во Рио. Таа се појави во прилично провокативен аутфит кој повеќе открива отколку што покрива.

Neymar's girlfriend Bruna Marquezine looked sensational at Rio Carnival at the weekend

Bruna Marquezine, who is dating Paris Saint-Germain footballer Neymar, looked stunning

Neymar's girlfriend Bruna Marquezine treated Instagram followers to a number of sexy snaps

Neymar's girlfriend Bruna Marquezine shared a series of snaps from Rio Carnival

Tags