Ник Диаз им го честита пензионирањето на најголемиот „измамник“ Жорж Сент Пјер

Жорж Ст. Пјер се подготвува за пензионирање од ММА и УФЦ, многу членови на заедницата на ММА му посакуваат среќа во иднина. Шампионот на две дивизии се смета во некои кругови како најдобар борец кој некогаш настапил во УФЦ рингот. Еден борец, поранешниот противник на Ст. Пјер, Ник Диаз, има други чувства кон објавата за пензионирање.

[GSP] се бори како п***а од секогаш, сум се борел и тој е измамник, напишал Диаз во еден артикл на Instagram. “Се борам вистински и победив. Јас не играм игри. Животот не е игра но UFC е. “

GSP измамил кога се бореше со мојот брат, беше на стероиди”, пишува Диаз. “Тој беше со прекумерна тежина но го оставија затоа што бевме во Монтреал.

Tags